duminică, 26 aprilie 2009

Vampirii sunt printre noi!


"Cercetătorii au descoperit o boală de sânge care îi transformă pe cei contaminaţi în fiinţe ale nopţii

de  Bogdan Nicolai

Unul din 20.000 de oameni suferă de această maladie a sângelui care îi transformă în “fiinţe ale nopţii”. Cercetătorii au descoperit că în corpul acestora nu există decât foarte puţine globule roşii, fapt ce îi obligă să trăiască numai noaptea, pentru că soarele i-ar putea ucide. Totuşi, bolnavii nu ajung să atace oamenii pentru a le suge sângele.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au temut de “fiinţele nopţii”, adică de semenii lor cu pielea albă ca de cadavru, ochii mari şi înfundaţi în cap, unghii lungi, dinţi ascuţiţi şi care nu puteau ieşi din casă decât noaptea.

Recent, o echipă de cercetători condusă de profesorul britanic Li Illis a descoperit că, de fapt, vampirii sunt oameni care suferă de o boală genetică rară, cu o incidenţă de 1 la 20.000 de persoane. Această boală ciudată face ca trupul să se transforme radical.

Astfel, unghiile “vampirilor” se transformă în gheare, iar dinţii le cresc la dimensiuni groteşti, din cauza depunerilor haotice de calciu şi fier în organism. În mod bizar, exact ca în legendele cu vampiri, bolnavii nu suportă usturoiul, consumul acestuia putând să le fie chiar fatal.

Cu toate acestea, bolnavii nu îi pot contamina pe alţii şi nici nu simt nevoia de a suge sângele altor oameni. În Franţa secolului 17, nu mai puţin de 30 de oameni au fost declaraţi vârcolaci pentru că prezentau simptomele descoperite de Illis.

O echipă de arheologi cehi a descoperit un cimitir, datând din secolul 11, în care fuseseră îngropaţi 11 vampiri. Trupurile lor erau decapitate, aveau mâinile legate şi în piept aveau înfipte câteva ţepuşe de lemn. În mod ciudat, în zilele noastre există organizaţii oculte care păstrează ritualurile istorice ale vampirilor din legende.

De cele mai multe ori, membrii acestor organizaţii ajung până la crimă. Aşa se explică atrocităţi precum crimele de acum şase ani din regiunea Kaliningrad, Rusia, când doi pensionari au fost ucişi după ce un tânăr le-a băut sângele. Dar şi crima de acum patru ani, din Anglia, când un adolescent de 17 ani a băut sângele unei bătrâne pentru a deveni nemuritor."

 sursa: www.click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu