sâmbătă, 28 martie 2009

UTV stinge lumina !!! eu sting lumina!!! stingeti si voi lumina!!!


Voteaza planeta Pamant. Intrerupatorul reprezinta votul tau pentru planeta. Anul acesta, Ora Pamantului s-a transformat intr-o campanie electorala mondiala intre Pamant si incalzirea globala.

Pentru prima data in istorie, oamenii, indiferent de varsta, nationalitate si rasa, au oportunitatea sa foloseasca intrerupatorul ca vot - daca stingi lumina, votezi pentru planeta Pamant, iar daca o lasi aprinsa, votezi pentru incalzirea globala. Organizatia Mondiala de Protectie a Mediului indeamna lumea sa VOTEZE PENTRU PAMANT, propunandu-si sa determine un 1 miliard de oameni sa stinga lumina pe data de 28 martie. "Voturile" vor fi prezentate, printr-un raport, liderilor mondiali prezenti la Conferinta Mondiala a Schimbarii, de la Copenhaga, din 2009.
La aceasta conferinta, se va stabili ce masuri vor lua liderii mondiali in ceea ce priveste inclazirea globala. Oamenii au sansa sa se faca auziti.Ora Pamantului este o actiune careia i s-au pus bazele pentru prima data in Sidney, in 2007, cand 2,2 milioane de oameni si de comercianti au intrerupt curentul timp de o ora. In 2008, mesajul s-a facut auzit la scara mondiala, iar peste 50 de milioane de oameni au facut acelasi lucru. Luminile de pe podul din San Francisco au fost stinse, precum si luminile Coloseumului din Roma, ale Casei Operei din Sidney si ale reclamei Coca-Cola din Times Square.
In 2009, Ora Pamantului incearca sa atinga nivelulul urmator.
 Scopul este ca 1 miliard de oameni sa stinga lumina, votand pentru Pamant. Spre deosebire de toate celelalte campanii electorale, aici nu e vorba de tara in care traiesti, in schimb e vorba de planeta pe care traiesti. VOTEAZA PENTRU PAMANT este un apel global indreptat catre fiecare individ, fiecare afacere si fiecare comunitate. Este un apel m
enit sa te faca sa iei atitudine si sa te pronunti in privinta viitorului planetei pe care locuiesti. Peste 74 de tari si-au aratat afilierea fata de aceasta campanie, iar numarul lor creste in fiecare zi. 

Cu totii trebuie sa votam si fiecare vot conteaza. Impreuna, putem decide care este viitorului planetei noastre.

VOTEAZA PENTRU PAMANT! Este simplu, trebuie doar sa stingi lumina timp de o ora si sa sustii programul Ora Pamantului. Sambata, 28 Ma
rtie, ora 20:30.
In timpul Orei Pamantului ( sambata, 28 martie), UTV
 stinge lumina! 
Respecta si TU, impreuna cu noi, Ora Pamantului si la 20.30... stinge lumina! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu