vineri, 13 februarie 2009

...life sucks.....or not...All this...stupidity in general in humanity... mi se parea " a big crap"..asa ca nu stiu exact..ce fac aici....si dak e bine sau nu... intorcandu-ma la subiect.....way life sucks or not... because.....suntem cu totii mai bogati decat meritam, dar  suntem prea prosti ca sa intelegem......adica... majoritatea dintre oameni..ne plangem..k nimik nu ne iese bine.. nu avem noroc...si parca tot ghinionul din lume a venit pe capul nostru....si poate k " raurile care  curg" din ochi sunt sincere...dar..te-ai intrebat vreodata...de ce te plangi...?   Tu.. cel care ai  un acoperis deasupra capului..si  mai mult de o paine la masa........?te-ai intrebat....ce face altcineva..care nu are " bogatiile tale".....cineva fara acoperis..cum este cersetorul...care sta pe treptele..Madonei, care e povestea lui...si cum a ajuns in situatia sa.....?familiile care au ramas fara casa din cauza inundatiilor....??? sau cat de bine se simte o mama cand aude .. din gura copilului sau..."... mama .... am  cancer...."..?poate..nu.....si...nici eu...dar de fapt..de ce sa facem asta....? de ce sa ma gandesc la altcineva.....cand am si eu problemele mele...minore..dar exista...si te tot saturi...sa vezi...k la usa ta bate numai ghinionul......si parca visele tale.....si tot ce vrei sa realizezi..se indeparteaza..din ce in ce mai mult...si astepti..tot astepti... si pana  la urma nu mai astepti.. incepi sa lupti..si lupti...iar lupti..... pana obosesti... si te saturi... te opresti....si gata ... dintr-o data totul se termina...si ajungi la concluzia.. k pt. unii" life sucks...".. inclusiv...U....dar chiar daca s-a terminat... continua sa lupti...poate in final merita.....eu inca astept sa vad finalul.....hmm ..oare cum o fii...???:P:D

Un comentariu:

  1. http://b88pie.blogspot.com/2008/09/foile-vietii-se-intorc-foarte-rapid.html


    In viata fiecaruia exista un moment de cotitura cand realizeaza ca lumea nu e tocmai un loc de joaca, si chiar daca atat de frumos suna ca poti realiza orice,numai trebuie sa vrei, e si asta o tampenie. Pentru ca oricand poate interveni ceva si iti poate da viata peste cap.
    Da, trebuie sa fim recunoscatori pentru fiecare zi in care ne trezim sanatosi, umblam pe picioarele noastre, putem sa ne facem datoria si putem sa ne pdihnim, putem manca si avem ce manca, ii avem altaturi pe cei dragi si sunt si ei sanatosi si in putere, si daca nu, trebuie sa fim recunoscatori si pentru ca noi avem puterea sa ii ajutam, si asa mai departe. Exista o multime de lucruri pentru care putem fi recunoscatori. Dar si o multime de lucruri care ne supara si uneori ne fac sa nu mai putem pretui deloc viata pe care o avem.
    Trebuie sa stim ca in orice clipa, e loc si de mai bine, si de mai rau. Si ca totul e schimbator, si bucuria zilei de azi poate fi stearsa de nenorocirea pe care o poate aduce ziua de maine..

    RăspundețiȘtergere